ВА867569

Харчові техології: особливості виготовлення й оцінки якості рослинних жирів та цукру [Текст] : навч. посіб. / [уклад.: А. В. Сачко, О. В. Сема, М. М. Воробець] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2023. - 171 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-423-787-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Видання зберігається у :
Основний фонд