ВА868145

Інформатика [Текст] : метод. вказівки та завдання до виконання лаб. і практ. завдань, самост. та індивідуальної роботи, поточ. та підсумк. контролю знань для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" (ОПП "Готельно-ресторанна справа") усіх форм навчання / [уклад.: І. В. Артищук, В. І. Бабич] ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Львів. торг.-екон. ун-т, 2020. - 67 с. : іл. - Бібліогр.: с. 62-67. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Артищук, І. В. (уклад.); Бабич, В. І. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд