ДС151769
Волошин, Ростислав Веніамінович.
Вміст продуктів пероксидації та жирнокислотний склад ліпідів у скелетних м'язах і печінці курчат-бройлерів залежно від технології зберігання та кількості токоферолу в раціоні [Текст] : дис. ... канд. вет. наук : 03.00.04 / Волошин Ростислав Веніамінович ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т біології тварин НААН. - Львів, 2012. - 136, [6] арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 111-135.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут біології тварин (Львів)

Видання зберігається у :
Основний фонд