Ж101852
 
ІННОВАЦІЇ ТА ТЕХНОЛОГІЇ В СФЕРІ ПОСЛУГ ТА ХАРЧУВАННЯ = Innovations and technologies in the service sphere and food industry : наук. журн. / Черкас. держ. технол. ун-т ; редкол.: Г. М. Чепурда (голов. ред.) [та ін.]. - Черкаси : Черкас. держ. технол. ун-т, 2019 . - Виходить двічі на рік.- Отримується з 2020.
Ред. : Бондарчук З. В.Ред. : Корнілова Н. В.Ред. : Мацук Ю. А.Ред. : Намлієв Є. В.Ред. : Осипенкова І. І.Ред. : Полумбрик М. О.Ред. : Полумбрик О. М.Ред. : Свідло К. В.Ред. : Тодор РадевГолов. ред. : Чепурда Г. М.Ред. : Чепурда Л. М.Ред. : Шестель О. Г. - ISSN 2708-4949

Наявні надходження за: 2020–2021 Останнє надходження: 2021 : №  1-2



 Електронна версія видання в "Науковій періодиці України" 
РОКИ:
2020 2021

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  

  Сайт журналу,