ВА717744
Нац. ун-т харч. технологій.
Актуальні проблеми технології галузі [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Розглянуто сучасний асортимент і технологію питних видів молока, а також перспективи технології переробки вторинної молочної сировини. Висвітлено шляхи розширення асортименту пастеризованого молока. Увагу приділено соєвому молоку, технології молока тривалого зберігання, а також актуальним проблемам сироробства, маслоробного виробництва. Висвітлено проблеми виробництва морозива, показано вплив виду технологічного обладнання на його якісні показники. Проаналізовано особливості удосконалення технології дитячих молочних продуктів. Описано сухі молочні суміші спеціального призначення. Визначено нові напрями розвитку молочноконсервного виробництва.
Рассмотрены современный ассортимент и технология питьевых видов молока, а также перспективы технологии переработки вторичного молочного сырья. Освещены пути расширения ассортимента пастеризованного молока. Внимание уделено соевому молоку, технологии молока длительного хранения, а также актуальным проблемам сыроделия, маслодельного производства. Освещены проблемы производства мороженого, показано влияние вида технологического оборудования на его качественные показатели. Проанализированы особенности усовершенствования технологии детских молочных продуктов. Описаны сухие молочные смеси специального назначения. Определены новые направления развития молочноконсервного производства. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Скорченко, Т. А. (д.)

Видання зберігається у :