ВА708953
   Мирончук, В. Г.
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Розглянуто теоретичні основи технологічних процесів у переробній і харчовій промисловості. Показано місце харчових виробництв у системі засобів забезпечення населення продуктами харчування. Запропоновано класифікацію технологічних машин за характером дії та способом відносного руху оброблюваного матеріалу. Описано типові робочі органи для обробки харчових продуктів, транспортування сировини та полуфабрикатів. Охарактеризовано обладнання для підготовки сировини до основних технологічних операцій, проведення масообмінних і мікробіологічних процесів. Розкрито основи монтажу, ремонту й експлуатації обладнання.
Рассмотрены теоретические основы технологических процессов в перерабатывающей и пищевой промышленности. Показано место пищевых производств в системе средств обеспечения населения продуктами питания. Предложена классификация технологических машин по характеру действия и способу относительного движения обрабатываемого материала. Описаны типовые рабочие органы для обработки пищевых продуктов, транспортировки сырья и полуфабрикатов. Охарактеризовано оборудование для подготовки сырья к основным технологическим операциям, проведения массообменных и микробиологических процессов. Раскрыты основы монтажа, ремонта и эксплуатации оборудования. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Гулий, І. С.; Пушанко, М. М.; Орлов, Л. О.; Українець, А. І.; Лісовенко, О. Т.

Видання зберігається у :