|
Наукові праці Українського державного університету харчових технологій [Текст] !ovixdm.pft: FILE NOT FOUND! . N 6 !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Анотація: Розглянуто питання оптимізації процесу шампанізації вин у присутності агрегативно-стійких дисперсних мінералів, розроблення рецептур та технології нових кормів із побічних продуктів і відходів цукрового виробництва, стадії відпалу дефектів структури високоплавкової фракції молочного жиру за даними електронно-позитронної анігіляції. Висвітлено перспективи збирання, транспортування і магнітної сепарації чавунно-бронзової стружки, шляхи підвищення ефективності підприємницької діяльності на ринку борошна, методику визначення фінансових показників у системі аналізу фінансового становища підприємства. Викладено оцінку і методи забезпечення надійності та живучості автоматизованих технологічних комплексів харчових виробництв. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Гулий, І. С. (.)
Видання зберігається у :
|
|