Полодюк, В. С.
Ефективність використання лецитину в хлібопеченні [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
 Л83-3 
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Розглянуто вплив соєвого лецитину на показники якості хліба з пшеничного борошна та процес черствіння. Наведено характеристики лецитинів різних типів, методи їх одержання та використання. Вивчено вплив сухого знежиреного соєвого лецитину на кількість та якість клейковини, реологічні властивості тіста. Проведено порівняння впливів соєвого лецитину та соняшникового фосфатидного концентрату на показники якості готових виробів і пружно-еластичні властивості м'якушки в процесі зберігання. З'ясовано, що ефективніше впливає на показники якості хліба та сприяє подовженню терміна зберігання свіжості знежирений соєвий лецитин. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Арсеньєва, Л. Ю.; Доценко, В. Ф.

Видання зберігається у :