|
Махинько, Л. В. Використання солодових екстрактів у продуктах ко-екструзії [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Шифр журнала:
Анотація: Досліджено можливість застосування солодових і полісолодових екстрактів як біологічно активних домішок до начинки під час виробництва продуктів ко-екструзії. Встановлено раціональне дозування екстрактів, що підвищує харчову цінність готового продукту та забезпечує потрібні структурно-механічні та високі органолептичні характеристики начинок. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Ковбаса, В. М.; Герасименко, О. В.; Ємельянова, Н. О.; Ковалевська, Є. І.; Піддубний, В. А.
Видання зберігається у :
|
|