Пасічний, В. М.
Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
 Л962 
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Кл.слова (ненормированные):
яловичина -- свинина -- м'ясо птиці -- консерви -- гідроколоїди
Анотація: Наведено результати дослідження буферної ємності карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара та гуару за умов їх спільного використання, а також разом з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. З'ясовано вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Сабадаш, П. М.

Видання зберігається у :