Страшинська, Л. В.
Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!
Рубрикатор НБУВ:
У9(4УКР)306.7
У9(4УКР)843.58
Тематичні рубрики:
Економіка харчової промисловості України
Економіка окремих країн і частин світу
Географічні рубрики:
Україна
Шифр журнала:
Кл.слова (ненормированные):
Світова організація торгівлі
--
відкрите економічне середовище
--
лібералізація зовнішньої торгівлі
--
державна підтримка вітчизняного товаровиробника
--
тарифна квота
--
сукупний розмір підтримки
--
переговорний процес
Анотація:
Розглянуто основні переваги та можливі наслідки вступу України до Світової організації торгівлі для вітчизняної харчової промисловості, проаналізовано основні проблеми та запропоновано першочергові заходи для їх вирішення. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!
Видання зберігається у :