Страшинська, Л. В.
Вступ України до СОТ: оцінка позитивних і негативних наслідків для харчової промисловості України [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Шифр журнала:

Кл.слова (ненормированные):
Світова організація торгівлі -- відкрите економічне середовище -- лібералізація зовнішньої торгівлі -- державна підтримка вітчизняного товаровиробника -- тарифна квота -- сукупний розмір підтримки -- переговорний процес
Анотація: Розглянуто основні переваги та можливі наслідки вступу України до Світової організації торгівлі для вітчизняної харчової промисловості, проаналізовано основні проблеми та запропоновано першочергові заходи для їх вирішення. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!
Видання зберігається у :