|
Токар, А. Ю. Вміст біологічно активних речовин у виноматеріалах і плодах чорної смородини та йошти пивного сусла магнітним полем [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Шифр журнала:
Анотація: Наведено результати досліджень із визначення вмісту вітамінів і зольних елементів у виноматеріалах, виготовлених із плодів чорної смородини та йошти, споживання плодів і вин з яких може частково задовольнити потребу дорослої людини у зазначених інгредієнтах. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Каричковський, В. Д.
Видання зберігається у :
|
|