Токар, А. Ю.
Вміст біологічно активних речовин у виноматеріалах і плодах чорної смородини та йошти пивного сусла магнітним полем [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Наведено результати досліджень із визначення вмісту вітамінів і зольних елементів у виноматеріалах, виготовлених із плодів чорної смородини та йошти, споживання плодів і вин з яких може частково задовольнити потребу дорослої людини у зазначених інгредієнтах. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Каричковський, В. Д.

Видання зберігається у :