Кравців, Р. Й.
Вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів і активність антиоксидантних ферментів у тканинах коропа за різного вмісту міді у воді [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Наведено дані про вплив міді у випадку підвищення її рівня у воді до 0,024 і 0,064 мг/л на вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів і активність антиоксидантних ферментів в органах і тканинах коропів через 21 день після внесення мікроелемента у воду. Показано вірогідне підвищення активності супероксиддисмутази і зниження вмісту гідроперекисів ліпідів та малонового альдегіду в органах і тканинах коропів, які утримувалися у воді, що містила 0,064 мг/л міді. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Янович, Н. Є.

Видання зберігається у :