Воробець, Н. І.
Природна асоціація "тибетський грибок" як потенційний промисловий продуцент функціонального молочнокислого напою [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Запропоновано оптимальні умови культивування природної асоціації "тибетський грибок" із метою одержання функціонального напою. Вивчено антибіотичну стійкість асоціації та антимікробні властивості напою, одержаного внаслідок культивування вищезгаданої асоціації. Досліджено мікробний склад природної асоціації "тибетський грибок". !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Вічко, О. І.; Червецова, В. Г.; Щеглова, Н. С.; Новіков, В. П.

Видання зберігається у :