Фалендиш, Н. О.
Шляхи подовження термінів зберігання картопляних чіпсів [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Досліджено можливість використання для виробництва картопляних чіпсів подовженого терміну зберігання нетрадиційної сировини природного походження, яка має антиоксидантні властивості. Встановлено, що майоран і базилік мають антиоксидантні властивості та здатні суттєво інгібувати процеси окиснення жиру під час зберігання картопляних чіпсів. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Левченко, Н. І.; Ковбаса, В. М.; Житнецький, І. В.

Видання зберігається у :