РА354888
Маринін, А. І. Нац. ун-т харч. технологій.
Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Досліджено вплив режимів електрогідравлічної обробки на зміну параметрів сокостружкової суміші, дифузійного соку, суспензії цикорію. Встановлено, що дія електрогідравлічної обробки на сокостружкову суміш дозволяє одержати дифузійний сік з покращеними якісними показниками, що дає можливість проводити процес екстрагування в області знижених температур. Пояснено зменшення контамінаційної мікрофлори. Досліджено вплив режимів електрогідравлічної обробки на суспензії цикорію з метою одержання фруктозо-олігосахаридних сумішей. Доведено ефективність використання електрогідравлічного плазмолізатора для обробки сокостружкової суміші й одержання дифузійного соку. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!
Файл:  07maisrp.zip - 0Перейти: /ard/2007/
Видання зберігається у :