ВА597716
Найченко, В. М.
Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Наведено матеріали з хімічного складу й якості плодів та овочів з основами їх товарознавства. Розглянуто вплив умов вирощування на якість та придатність продукції до тривалого зберігання та переробки. Подано характеристику технологій та методи зберігання та переробки плодів та овочів (цукром, швидким заморожуванням, сушінням, за допомогою мікробіологічних методів і хімічних консервантів). !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Осадчий, О. С.

Видання зберігається у :