РА349527
Кандалей, О. В. Київ. нац. торг.-екон. ун-т.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Науково обгрунтовано та розроблено технологію виготовлення м'ясних кулінарних виробів з використанням морських водоростей фукусів, що дозволяє створити нові вироби функціонального призначення. Розроблено загальні принципи одержання м'ясних функціональних виробів. Вивчено фізико-хімічні та технологічні властивості фукусів. Установлено їх вплив на якісні характеристики модельних харчових композицій м'ясного фаршу. Науково обгрунтовано параметри технологічного процесу та запропоновано технологію м'ясних виробів з фукусами підвищеної поживної цінності. Досліджено якість і безпечність розроблених виробів. Проведено комплексну оцінку якості м'ясних кулінарних виробів з фукусами. Здійснено оцінку їх конкурентопридатності. Розроблено та затверджено нормативну документацію. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!
Файл:  07kovpvf.zip - 0Перейти: /ard/2007/
Видання зберігається у :