ВА603288
Тищенко, Є. В. Київ. держ. торг.-екон. ун-т.
Товарознавство харчових жирів [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Описано хімічний склад харчових жирів, їх харчову цінність, а також зміни, що відбуваються в харчових жирах під час зберігання. Особливу увагу приділено впливу на харчову цінність і тривалість зберігання харчових жирів їх жирнокислотного складу та речовин, супутніх жирам. Наведено органолептичні, фізичні, хімічні показники та показники харчової безпеки. Подано товарознавчу характеристику рослинних олій, тваринних топлених жирів, маргаринової продукції та жирових соусів типу майонезів. Висвітлено вплив сировини, окремих технологічних операцій виробництва на формування якості жирів, а також зміни в процесі зберігання та дефекти жирів. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Пономарьов, П. Х.

Видання зберігається у :