РА344454
Тупчій, В. А. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі.
Управління запасами сировини та товарів в підприємствах ресторанного господарства [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: Обгрунтовано теоретичні засади та розроблено методичний інструментарій управління запасами сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарства. Розкрито економічну сутність понять "запаси сировини та товарів", "управління запасами сировини та товарів". З урахуванням специфіки підприємств ресторанного господарства систематизовано принципи класифікації запасів сировини та товарів. Виявлено фактори, які впливають на розмір запасів сировини та товарів на підприємствах галузі. Встановлено критерії оптимізації розміру запасів сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарства. Розроблено економіко-математичну модель, застосування якої дозволяє виявлити вплив зовнішніх і внутрішніх факторів на оборотність запасів сировини та товарів, одержати її прогнозні значення та виявити резерви прискорення. Визначено структуру джерел фінансування запасів сировини та товарів. Обгрунтовано структурно-логічну схему процесу формування стратегії управління запасами сировини та товарів на підприємствах ресторанного господарства. Сформульовано методичні рекомендації щодо вибору альтернативних варіантів стратегії управління запасами сировини та товарів (стратегії скорочення, стабілізації або зростання). !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!
Файл:  06tvaprg.zip - 0Перейти: /ard/2006/
Видання зберігається у :