РА337062
   Шевченко, А. А. Терноп. акад. нар. госп-ва.
Формування та ефективність використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: Розглянуто теоретико-методологічні, методичні та практичні проблеми формування та ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. Висвітлено концепцію ефективного використання економічного потенціалу даних підприємств, що передбачає урахування змін форм власності. Досліджено чинники, а також питання побудови економіко-математичних моделей підвищення їх конкурентоздатності. Обгрунтовано основні напрямки формування та ефективного використання економічного потенціалу підприємств харчової промисловості. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!
Файл:  05saaphp.zip - 0Перейти: /ard/2005/
Видання зберігається у :