|
Найко, А. А. Хімічний склад кормоамінів триптофанового виробництва та їх вплив на перетравність поживних речовин раціонів [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Шифр журнала:
Анотація: Розглянуто хімічний склад кормоаміну триптофанового виробництва, а також його сумішок з кормоамінами пролінового, валінового, лейцинового виробництв, виготовлених на підприємствах мікробіологічної промисловості з відходів виробництва триптофану, проліну, валіну та лейцину. Визначено дозу вводу цих кормоамінів до раціону свиней та їх вплив на перетравність поживних речовин. Встановлено амінокислотний склад. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Прокопенко, Л. С.
Видання зберігається у :
|
|