Найко, А. А.
Хімічний склад кормоамінів триптофанового виробництва та їх вплив на перетравність поживних речовин раціонів [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Розглянуто хімічний склад кормоаміну триптофанового виробництва, а також його сумішок з кормоамінами пролінового, валінового, лейцинового виробництв, виготовлених на підприємствах мікробіологічної промисловості з відходів виробництва триптофану, проліну, валіну та лейцину. Визначено дозу вводу цих кормоамінів до раціону свиней та їх вплив на перетравність поживних речовин. Встановлено амінокислотний склад. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Прокопенко, Л. С.

Видання зберігається у :