ВА738343
   Левченко, М. М. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.
Менеджмент у ресторанному господарстві [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: Розглянуто сутність, організаційні структури, функції та методи менеджменту у сфері ресторанного господарства (РГ). Охарактеризовано технології підготовки, прийняття та реалізації управлінських рішень в цій сфері. Розкрито психологічні особливості праці персоналу закладів РГ за сучасних умов. Увагу приділено документації та діловодству в системі управління закладами РГ, стилям керівництва, організації проведення ділових нарад і методам ведення переговорів. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Калініна, Л. Є.

Видання зберігається у :