|
ВА738343 Левченко, М. М. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Менеджмент у ресторанному господарстві [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Анотація: Розглянуто сутність, організаційні структури, функції та методи менеджменту у сфері ресторанного господарства (РГ). Охарактеризовано технології підготовки, прийняття та реалізації управлінських рішень в цій сфері. Розкрито психологічні особливості праці персоналу закладів РГ за сучасних умов. Увагу приділено документації та діловодству в системі управління закладами РГ, стилям керівництва, організації проведення ділових нарад і методам ведення переговорів. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Калініна, Л. Є.
Видання зберігається у :
|
|