|
ВА729696 Бергілевич, О. М. Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Анотація: Розкрито предмет і завдання мікробіології. Розглянуто основні групи мікроорганізмів молока та молочних продуктів, а також біохімічні процеси, викликані ними. Наведено інформацію про технічно корисну та шкідливу мікрофлору молока, заквасок і молочних продуктів, зокрема, лакто- та біфідобактерії, дріжджі, термостійкі молочнокислі паличники, психрофільні та психротрофні мікроорганізми. Увагу приділено мікробіології сирого молока, вершків, заквасок, сиру, молочних консервів, морозива, вторинної молочної сировини. Раскрыты предмет и задачи микробиологии. Рассмотрены основные группы микроорганизмов молока и молочных продуктов, а также вызванные ими биохимические процессы. Дана информация о технически полезной и вредной микрофлоре молока, заквасок и молочных продуктов, в частности, лакто- и бифидобактериях, дрожжах, термоусточивых молочнокислых палочках, психрофильных и психротрофных микроорганизмах. Уделено внимание микробиологии сырого молока, сливок, заквасок, сыра, молочных консервов, мороженого, вторичного молочного сырья. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Касянчук, В. В.; Салата, В. З.; Семанюк, В. І.; Ковальчук, Р. Л.; Остапюк, М. П.
Видання зберігається у :
|
|