ВА729696
   Бергілевич, О. М.
Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Розкрито предмет і завдання мікробіології. Розглянуто основні групи мікроорганізмів молока та молочних продуктів, а також біохімічні процеси, викликані ними. Наведено інформацію про технічно корисну та шкідливу мікрофлору молока, заквасок і молочних продуктів, зокрема, лакто- та біфідобактерії, дріжджі, термостійкі молочнокислі паличники, психрофільні та психротрофні мікроорганізми. Увагу приділено мікробіології сирого молока, вершків, заквасок, сиру, молочних консервів, морозива, вторинної молочної сировини.
Раскрыты предмет и задачи микробиологии. Рассмотрены основные группы микроорганизмов молока и молочных продуктов, а также вызванные ими биохимические процессы. Дана информация о технически полезной и вредной микрофлоре молока, заквасок и молочных продуктов, в частности, лакто- и бифидобактериях, дрожжах, термоусточивых молочнокислых палочках, психрофильных и психротрофных микроорганизмах. Уделено внимание микробиологии сырого молока, сливок, заквасок, сыра, молочных консервов, мороженого, вторичного молочного сырья. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Касянчук, В. В.; Салата, В. З.; Семанюк, В. І.; Ковальчук, Р. Л.; Остапюк, М. П.

Видання зберігається у :