ВА733414
Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Харк. регіон. наук.-вироб. центр стандартизації, метрології та сертифікації.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:

Географічні рубрики:


Анотація: Проаналізовано проблему збагачення продуктів харчування (ПХ) мінеральними речовинами біоорганічного походження. Розглянуто питання розробки технології антоціанових рослинних домішок у формі наноструктурованих порошків та паст з використанням процесів механоактивації, використання пектиновмісних інгредієнтів у молочних продуктах. Описано нову ефективну технологію одержання плодово-ягідних порошків з застосуванням методу розпилювального сушіння, інноваційні технології у створенні соусів-дресингів для оздоровчого харчування (ОХ) з використанням сколотин та наноструктурованого пюре з пряних овочів. Висвітлено технологічні особливості виробництва соусів-дресингів для ОХ. Визначено вплив кріогенного заморожування на вегетативні форми мікроорганізмів, функціональні компоненти у ПХ з мікробіологічним каротином. Увагу приділено проблемам дитячого, дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, питанням забезпечення безпеки та якості ПХ.
Проанализирована проблема обогащения продуктов питания (ПП) минеральными веществами биоорганического происхождения. Рассмотрены вопросы разработки технологии антоциановых растительных примесей в форме наноструктурированных порошков и паст с использованием процессов механоактивации, использования пектиносодержащих ингредиентов в молочных продуктах. Описаны новая эффективная технология получения плодово-ягодных порошков с применением метода распылительной сушки, инновационные технологии в создании соусов-дрессингов для оздоровительного питания (ОП) с использованием сколотин и наноструктурированного пюре с пряных овощей. Освещены технологические особенности производства соусов-дрессингов для ОП. Определены влияние криогенного замораживания на вегетативные формы микроорганизмов, функциональные компоненты в ПП с микробиологическим каротином. Внимание уделено проблемам детского, диетического и лечебно-профилактического питания, вопросам обеспечения безопасности и качества ПП. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Черевко, О. І. (.)

Видання зберігається у :