ВА719749
Кожухар, В. В. Укоопспілка, Полтав. ун-т спожив. кооп. України.
Ферментований березовий сік та напої на його основі: одержання, властивості, лікувальна дія, технології виробництва [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
 Л88-3 
Тематичні рубрики:


Анотація: Розглянуто проблеми створення нових високоефективних технологій ферментованих напоїв лікувально-профілактичного й оздоровчого призначення. Увагу приділено аналізу складу, біологічної цінності та лікувальних властивостей березового соку, підбору штамів для його ферментації. Охарактеризовано технології переробки соків з листяних порід дерев у продукти харчування, зокрема, технології одержання збродженого березового соку, купажних соків і напоїв на його основі та соків для харчування діабетиків.
Рассмотрены проблемы создания новых высокоэффективных технологий ферментированных напитков лечебно-профилактического и оздоровительного предназначения. Уделено внимание анализу состава, биологической ценности и лечебных свойств березового сока, подбору штаммов для его ферментации. Охарактеризованы технологии переработки соков из лиственных пород деревьев в продукты питания, в частности, технологии получения сброженного березового сока, купажных соков на его основе и соков для питания диабетиков. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Пилипенко, Л. М.; Рогова, Н. В.; Холодний, Л. П.; Кожухар, М. В.

Видання зберігається у :