РА386825
Лапка, С. В. КМ України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.
Конкурентоспроможність зернопродукції сільськогосподарських підприємств [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: Розкрито сутність і значення понять "конкуренція" та "конкурентоспроможність", особливості конкурентоспроможності зернопродукції, основні методичні підходи до оцінки рівня конкурентоспроможності зерна. Виявлено фактори, що найбільшою мірою впливають на конкурентоспроможність зернопродукції. Здійснено економічний аналіз ринку зернопродукції Херсонської області, виявлено існуючі недоліки та невикористані резерви. Здійснено порівняння ефективності різних варіантів управління виробничими витратами залежно від ступеня сприятливості господарського року за урожайністю зернових культур та обсягами їх реалізації, розроблено відповідний алгоритм, який можна використовувати в процесі виробництва будь-якої продукції рослинництва. Проведений кореляційно-регресивний аналіз впливу різних факторів на показники урожайності зернових культур показав, що з підвищенням якості висіяного насіння зернових культур і забезпеченості зернозбиральною технікою в період збирання підвищуються обсяги продукції - урожайність. Розроблено модель організації зернопродуктового підкомплексу Херсонської області, яка передбачає його розвиток і забезпечить розширення асортименту зернопродукції. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!
Видання зберігається у :