|
Сандомирский, Б. П. Влияние температуры и времени хранения на качество молозива коров [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND! Переклад назви: Effect of temperature and time of storage on bovine colosrum qualityРубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Шифр журнала:
Анотація: Вивчено такі показники якості молозива корів, як IpH/i, кислотність, а також інтенсивність перекисного окиснення ліпідів залежно від температури та терміну зберігання (20, 4, -12, -196 °C). Виявлено, що заморожування та зберігання за температур, нижчих за 0 °C, до 28 діб не призводять до достовірної зміни вивчених показників. Установлено граничні терміни зберігання за даних температур. Показано інформативність хемолюмінесцентного методу вивчення пероксидації ліпідів молозива. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Гальченко, С. Е.; Гальченко, Е. С.
Видання зберігається у :
|
|