Цуцаева, А. А.
Влияние физико-химических факторов, реализуемых на этапах криоконсервирования, на морфофункциональные свойства культуры iStreptomyces fradiae/i ВНИИГ-25А [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Проведено дослідження щодо вивчення стійкості культури iStr. fradiae/i ВНДІГ-25А - продуцента антибіотика тилозіну - до впливу фізико-хімічних факторів, які реалізуються на етапах кріоконсервування. Показано зниження кріостійкості клітин після впливу холодового шоку, залежність їх цілості від часу експонування, зміни значень pH суспензійного середовища і концентрації хлориду натрію. Установлено, що вказані фізико-хімічні фактори пошкоджують спорову і в більшій мірі вегетативну форми культури iStr. fradiae/i ВНДІГ-25А. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Ананьина, А. Е.

Видання зберігається у :