|
Цуцаева, А. А. Влияние физико-химических факторов, реализуемых на этапах криоконсервирования, на морфофункциональные свойства культуры iStreptomyces fradiae/i ВНИИГ-25А [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Шифр журнала:
Анотація: Проведено дослідження щодо вивчення стійкості культури iStr. fradiae/i ВНДІГ-25А - продуцента антибіотика тилозіну - до впливу фізико-хімічних факторів, які реалізуються на етапах кріоконсервування. Показано зниження кріостійкості клітин після впливу холодового шоку, залежність їх цілості від часу експонування, зміни значень pH суспензійного середовища і концентрації хлориду натрію. Установлено, що вказані фізико-хімічні фактори пошкоджують спорову і в більшій мірі вегетативну форми культури iStr. fradiae/i ВНДІГ-25А. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Ананьина, А. Е.
Видання зберігається у :
|
|