Скоробогатова, А. В.
Дослідження впливу способів мінералізації харчових продуктів на визначення вмісту купруму методом атомно-абсорбційної спектрометрії [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: За допомогою методу атомно-абсорбційної спектрометрії визначено вміст купруму у харчових продуктах (буряк, риба морська, хліб білий пшеничний, сир, борошно житнє, какао-порошок, цукерки шоколадні). Дослідження впливу способу мінералізації харчових продуктів показали, що підготовка проб з використанням мінералізатора "Мінотавр-1" дає правильні результати; результати вмісту купруму при сухому озоленні проб є заниженими. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Мінаєва, В. О.; Нінова, Т. С.

Видання зберігається у :