Стрибуль, Т. Ф.
Оптимизация метода криоконсервирования меристемы картофеля [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Проведено аналіз досліду кріоконсервування меристемальної тканини вищих рослин. Виконано роботу по вдосконаленню методики підготовки і проведення заморожування меристем картоплі до -40 і -196 °C. Оцінено життєздатність матеріалу, який кріоконсервується, після двох-трьохтижневого культивування. Середній відсоток виживаності деконсервованих меристем картоплі становив 30 %. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Олейник, С. Т.; Новиков, А. Н.; Григоращенко, А. И.

Видання зберігається у :