|
Стрибуль, Т. Ф. Оптимизация метода криоконсервирования меристемы картофеля [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Шифр журнала:
Анотація: Проведено аналіз досліду кріоконсервування меристемальної тканини вищих рослин. Виконано роботу по вдосконаленню методики підготовки і проведення заморожування меристем картоплі до -40 і -196 °C. Оцінено життєздатність матеріалу, який кріоконсервується, після двох-трьохтижневого культивування. Середній відсоток виживаності деконсервованих меристем картоплі становив 30 %. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Олейник, С. Т.; Новиков, А. Н.; Григоращенко, А. И.
Видання зберігається у :
|
|