|
ВА779156 Гладкий, Федір Федорович. Технологія модифікованих жирів [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Анотація: Розглянуто теоретичні основи та промислові способи гідрування, хімічного та ферментного переетифікування, фракціювання та купажування олій і жирів. Викладено основи технології стабілізації модифікованих жирів за допомогою жиророзчинних екстрактів декількох рослин і способи підвищення термінів зберігання жировмістивних продуктів. Розглянуто методи дослідження та контролювання модифікованих жирів. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Тимченко, Валентина Кузьмівна; Демидов, Ігор Миколайович; Некрасов, П. О.; Півень, О. М.; Федякіна, З. П.; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т"
Видання зберігається у :
|
|