ВА781417
Чирва, Ольга Григорівна.
Конкурентна стратегія підприємств харчової промисловості: проблеми теорії і практики [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: Розкрито теоретичні засади управління конкурентоспроможністю харчових підприємств (ХП). Висвітлено методологічні основи управління конкурентоспроможністю ХП. Здійснено діагностику конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості України. Проаналізовано споживчий попит населення на продовольчі товари. Оцінено сучасний стан харчової промисловості. Обгрунтовано концепцію підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. Розглянуто напрями нарощення рівня конкурентоспроможності ХП. Розроблено інноваційний підхід до підвищення конкурентоспроможності ХП. Викладено та визначено стратегічні аспекти підвищення конкурентоспроможності ХП. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!
Видання зберігається у :