ВА661811
Тищенко, Є. В. Київ. нац. торг.-екон. ун-т.
Харчові жири [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! . - (Товарознавство) !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Розглянуто особливості розвитку та формування ринку харчових жирів в Україні. Визначено їх споживчу цінність, хімічний склад і особливості зберігання. Наведено класифікацію жирів і жирових продуктів. Проаналізовано процеси, що відбуваються у жирах під час зберігання. Розглянуто органолептичні, фізичні та хімічні показники якості жирів. Наведено товарознавчу характеристику основних видів олії, тваринних топлених жирів, маргаринової продукції та майонезу. Розроблено класифікацію та асортимент даної групи харчових товарів, встановлено показники якості та типові дефекти. Визначено роль сировини та технологічних процесів виробництва у формуванні асортименту та якості харчових жирів.
Рассмотрены особенности развития и формирования рынка пищевых жиров в Украине. Определена их потребительская ценность, химический состав и особенности хранения. Приведена классификация жиров и жировых продуктов. Проанализированы процессы, которые происходят в жирах в период хранения. Рассмотрены органолептические, физические и химические показатели качества жиров. Приведена товароведческая характерисика различных видов масел, животных топленных жиров, маргариновой продукции и майонеза. Разработана классификация и ассортимент данной группы пищевых товаров, установлены критерии качества и типичные дефекты. Определена роль сырья и технологических процессов производства в формировании ассортимента и качества пищевых жиров. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Пономарьов, П. Х.

Видання зберігається у :