|
ВА662120 Димань, Т. М. Харчування людини [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND! Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Анотація: Розглянуто класичні та альтернативні теорії та концепції раціонального харчування. Проаналізовано вплив релігійних положень на споживання харчових продуктів і особливості національної кухні різних народів. Розглянуто фізіологічні основи функціонування травної системи людського організму, проаналізовано якісний склад харчового раціону. Висвітлено питання забезпечення безпеки харчових продуктів і продовольчої сировини. Проаналізовано базові принципи технології зберігання харчової продукції та сучасні способи її ідентифікації. Обгрунтовано фізіолого-гігієнічні вимоги щодо організації раціонального харчування. Розглянуто критичні технології виробництва штучних продуктів харчування. Проаналізовано сучасні методи конструювання, проектування та забезпечення екологічної чистоти харчових продуктів. Рассмотрены классические и альтернативные теории и концепции рационального питания. Проанализировано влияние религийных положений на употребление продуктов питания и особенности национальной кухни разных народов. Рассмотрены физиологические основы функционирования пищеварительной системы и качественный состав пищевого рациона. Освещены вопросы обеспечения безопасности пищевых продуктов и продовольственного сырья. Проанализированы базовых принципы технологии хранения пищевых продуктов и современные способы их идентификации. Обоснованы физиолого-гигиенические требования по организации рационального питания. Рассмотрены критические технологии производства искусственных продуктов питания. Проанализированы современные методы конструирования, проектирования и обеспечения экологической чистоты пищевых продуктов. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND! Дод. точки доступу: Барановський, М. М.; Ківа, М. С.; Мазур, Т. Г.; Загоруй, Л. П.
Видання зберігається у :
|
|