РА398979
Головко, Валерій Анатолійович.
Забезпечення ефективності діяльності підприємства шляхом вдосконалення менеджменту персоналу [] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: Розглянуто питання, що у сукупності вирішують важливе науково-практичне завдання щодо подальшого розвитку теоретико-методичних основ і практичних рекомендацій з підвищення ефективності діяльності підприємства за рахунок удосконалення менеджменту персоналу. Запропоновано розгляд поняття "ефективність діяльності підприємства" з позиції зацікавлених сторін, до яких віднесено: власників, працівників і профспілки, постачальників та альянси, регулятивні органи і співтовариства. Вдосконалено структуру системи менеджменту персоналу, яка включає функціональні підсистеми, обслуговуючі підсистеми, системний базис. Проведено оцінку рівня ефективності діяльності коксохімічних підприємств України за рахунок визначення задоволення інтересів зацікавлених сторін шляхом класифікації підприємств. Аналіз системи менеджменту персоналу на досліджуваних підприємствах дозволив визначити такі внутрішні фактори: розвитку, пристосування і руху персоналу, забезпечення персоналом підприємства, винагороди, мотивації персоналу та розвитку підприємства, управління інтелектуальним капіталом та системного базису. На основі кластерного аналізу за одержаними факторами встановлено, що найбільший вплив на класифікацію підприємств за рівнем менеджменту персоналу має перший фактор. Узагальнено результати кластерного аналізу, побудовано матрицю розміщення досліджуваних коксохімічних підприємств у площині ефективність діяльності підприємства - рівень менеджменту персоналу. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
НДЦ індустр. пробл. розв.

Видання зберігається у :