ВА789240

Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: З'ясовано вплив фізичних методів на мікробіологічні показники м'ясних кулінарних виробів. Удосконалено технологію м'ясних паштетів із використанням купажових рослинних жирів і зародків пшениці. Розглянуто перспективи використання порошку з яблучних вичавок у процесі виробництва кексів. Висвітлено історичний та сучасний аспект обліку фінансових результатів діяльності підприємств готельного бізнесу. Охарактеризовано етнодизайнерські підходи до формування естетики предметного середовища об'єктів готельно-ресторанного господарства. Показано роль авіатранспортної системи в розвитку міжнародного туризму в Україні. Розроблено моделі розвитку культурно-пізнавального туризму в містах України. Приділено увагу спортивному орієнтуванню як різновиду активного відпочинку населення. Досліджено вплив високого тиску на мікробіологічні показники якості пюре. Обгрунтовано процеси кондуктивного смаження м'яса під впливом фізичних і електрофізичних методів. Запропоновано проект лінії виробництва спінених снеків з рибного фаршу. Визначено роль української мови у вивченні економічних дисциплін іноземними студентами. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі"

Видання зберігається у :