ВА632804
Подпрятов, Г. І.
Зберігання і переробка продукції рослинництва [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:


Анотація: Охарактеризовано різні види продукції рослинництва як об'єкта зберігання. Описано способи післязбиральної обробки, а також режими та способи зберігання, технології переробки зернових мас, капусти, цибулі, плодових, зелених і коренеплідних овочів, плодоягідної продукції, картоплі, олійних культур, цукрових буряків, хмелю, тютюну та махорки. Викладено засади технологій приготування комбікормів, штучно зневоднених кормів і кормів рослинного походження.
Охарактеризованы различные виды продукции растениеводства как объектов хранения. Описаны способы послесборочной обработки, а также режимы и способы хранения, технологии переработки зерновых масс, капусты, лука, плодовых, зеленных и корнеплодных овощей, плодовоягодной продукции, картофеля, масляных культур, сахарной свеклы, хмеля, табака и махорки. Изложены основы технологий приготовления комбикормов, искусственно обезвоженных кормов и кормов растительного происхождения. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Скалецька, Л. Ф.; Сеньков, А. М.; Хилевич, В. С.

Видання зберігається у :