РА416626
Шевченко-Перепьолкіна, Радислава Іванівна.
Злиття та поглинання як засоби запобігання збитковості підприємств харчової промисловості [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Анотація: Розроблено теоретико-методичні засади та вироблено практичні рекомендації щодо економічного обгрунтування проведення операцій злиття та поглинання підприємствами малого бізнесу хлібопекарської галузі економіки України. Вдосконалено дефініції "злиття" і "поглинання", їх типізація і мотиви проведення. Висвітлено ретроспективу і сучасний стан світового та вітчизняного ринків злиття і поглинання. Вироблено алгоритм економічного обгрунтування операцій злиття та поглинання малих підприємств. На основі трендового аналізу розроблено процедуру спрощеного пошуку підприємств-кандидатів задля їх подальшого злиття та поглинання. Для визнання злиття чи поглинання запропоновано розрахунок економічного ефекту, який полягає в поєднанні прогнозу прибутку підприємства-цілі та синергетичного ефекту. Висвітлено сучасний стан хлібопекарської галузі України й Одеської області. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Одес. нац. екон. ун-т

Видання зберігається у :