Страшинський, І. М.
Стабілізація показників фаршів варених ковбас з використанням білоквмісної композиції [] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Анотація: Зазначено, що стабілізація якості та здешевлення готової продукції за сучасних економічних умов є важливою проблемою для м'ясної промисловості. Для її вирішення використовуються білкові препарати та структуроутворювачі полісахаридної природи шляхом їх внесення у вигляді композицій із заданими властивостями. На основі літературних даних обгрунтовано доцільність заміни м'ясної сировини білоквмісною функціональною харчовою композицією у складі м'ясних систем. Доведено покращання функціонально-технологічних і структурно-механічних властивостей дослідних фаршів варених ковбас на основі використання функціональної харчової композиції та м'яса птиці механічного обвалювання. Встановлено раціональний рівень заміни основної сировини, який характерний для рецептури N 4. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Пасічний, В. М.; Фурсік, О. П.