ВА638479
Рудавська, Г. Б. Київ. нац. торг.-екон. ун-т.
Наукові підходи та практичні аспекти оптимізації асортименту продуктів спеціального призначення [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
 Л80-3 
Тематичні рубрики:


Анотація: Розглянуто проблеми формування якості та позиціювання на ринку оздоровчих продуктів харчування, запропоновано комп'ютерне забезпечення оптимізації їх складу. Проаналізовано якість сировинних компонентів та визначено шляхи удосконалення їх властивостей. Описано переваги та недоліки різних підходів до оптимізації складу оздоровчих продуктів. Наведено класифікацію продуктів спеціального призначення та оптимізації їх асортименту для різних категорій споживачів, диференційованих за віковими категоріями, професіями та захворюваннями. Визначено шляхи оптимізації асортименту оздоровчих продуктів для людей, які проживають за умов порушеної екології.
Рассмотрены проблемы формирования качества и позициирования на рынке оздоровительных продуктов питания, предложено компьютерное обеспечение оптимизации их состава. Проанализировано качество сырьевых компонентов и определены пути усовершенствования их свойств. Описаны преимущества и недостатки различных подходов к оптимизации состава оздоровительных продуктов. Приведена классификация продуктов специального назначения и оптимизации их ассортимента для разных категорий потребителей, дифференциированных по возрастным категориям, профессиям и заболеваниям. Определены пути оптимизации ассортимента оздоровительных продуктов для лиц, проживающих в условиях нарушенной экологии. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Тищенко, Є. В.; Притульська, Н. В.

Видання зберігається у :