Наукові праці Національного університету харчових технологій [Text] !ovixdm.pft: FILE NOT FOUND! .
N 12 !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:

Географічні рубрики:


Анотація: Наведено результати досліджень процесів фільтрування осадів цукробурякового виробництва, а також гідродинамічних параметрів контактної зони прямотечійного абсорбера з пульсаційною насадкою. Визначено оптимальну швидкість фільтрування сортовки під час виробництва горілки; розглянуто нові державні стандарти на спирт етиловий ректифікований. Описано моделювання динаміки парової бульбашки в потоці рідини, методику визначення тривалості контакту елементарної комірки утфелю з генерованими паровими бульбашками. Проаналізовано механізм та особливості процесу віброекстрагування рослинної сировини та кристалізації ангідридної глюкози.
Приведены результаты исследований процессов фильтрования осадков сахарносвекольного производства, результаты исследований гидродинамических параметров контактной зоны прямопротекаемого абсорбера с пульсационной насадкой. Определена оптимальная скорость фильтрования сортовки при производстве водки; рассмотрены новые государственные стандарты на спирт этиловый ректифицированный. Описаны моделирование динамики парового пузыря в потоке жидкости, методика определения продолжительности контакта элементарной ячейки утфеля с генерированными паровыми пузырями. Проанализированы механизм и особенности процесса виброэкстрагирования растительного сырья, особенности кристаллизации ангидридной глюкозы. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Гулий, І. С. (.)

Видання зберігається у :