Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій [Text] !ovixdm.pft: FILE NOT FOUND! .
Вип. 25 !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:

Географічні рубрики:


Анотація: Висвітлено біологічну цінність хлібобулочних виробів з ароматичними наповнювачами. Проаналізовано вплив харчових волокон на перетравлення основних нутрієнтів екструдованих зернових продуктів, біохімічного складу фруктанвмісних домішок на якість хлібобулочних виробів. Описано структуротвірні властивості екстрактів топінамбуру, цукрозамінника з нетрадиційної сировини для дієтичних консервованих продуктів. Розкрито вплив кисню та складу плодових соків на окислювальні перетворення біологічно активних речовин, вакуумної обробки та способу вилучення яблучного соку на його характеристики. Наведено класифікацію обладнання для вилучення сусла з винограду. Викладено наукові засади проектування упаковки для харчових продуктів.
Освещена биологическая ценность хлебобулочных изделий с ароматическими наполнителями. Проанализировано влияние пищевых волокон на переваривание основных нутриентов экструдированных зерновых продуктов, биохимического состава фруктансодержащих добавок на качество хлебобулочных изделий. Описаны структурообразуемые свойства экстрактов топинамбура, сахарозаменителя с нетрадиционного сырья для диетических консервированных продуктов. Изучено влияние кислорода и состава плодовых соков на окислительные преобразования биологически активных веществ, вакуумной обработки и способа извлечения яблочного сока на его характеристики. Приведена классификация оборудования для извлечения сусла с винограда. Изложены научные основы проектирования упаковки для пищевых продуктов. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Єгоров, Б. В. (.)

Видання зберігається у :