ВА642779
Коробкіна, З. В. Київ. нац. торг.-екон. ун-т.
Товарознавство смакових товарів [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! . - (Сер. Товарознавство) !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Описано особливості хімічного складу та смакові якості товарів, їх харчову цінність, класифікацію, асортимент, умови та терміни зберігання. Надано товарознавчу характеристику чаю, кави, прянощів, приправ, безалкогольних та алкогольних напоїв, виноградних, плодових вин та коньяків, тютюнових виробів. Висвітлено питання впливу сировини, окремих технологічних операцій виробництва на формування якості смакових товарів, зміни у процесі зберігання, дефекти смакових товарів.
Описаны особенности химического состава и вкусовые качества товаров, их пищевая ценность, классификация, ассортимент, условия и сроки хранения. Дана товароведческая характеристика чая, кофе, пряностей, приправ, безалкогольных и алкогольных напитков, виноградных, плодовых вин и коньяков, табачных изделий. Освещены вопросы влияния сырья, отдельных технологических операций производства на формирование качества вкусовых товаров, изменения в процессе хранения, дефекты вкусовых товаров. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Романенко, О. Л.

Видання зберігається у :