Українець, А. І.
Обгрунтування термінів зберігання варених ковбасних виробів з м'ясом курчат бройлерів [] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !oistaspk_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
 637.5 
Тематичні рубрики:


Шифр журнала:

Кл.слова (ненормированные):
м'ясо курчат бройлерів -- олеорезин -- термін зберігання -- активність води
Анотація: Досліджено вплив олеорезинів коріандру, чорного перцю та мускатного цвіту, а також активності води на термін придатності варених сосисок з м'яса курчат бройлерів під час зберігання. Об'єктом дослідження були варені сосиски з різною часткою м'ясної сировини (40 - 100 %). З'ясовано, що олеорезини чорного перцю та мускатного цвіту мають більшу антимікробну активність у порівнянні з олеорезином коріандру. Обгрунтовано терміни зберігання м'ясомістких сосисок з олеорезином чорного перцю та мускатного цвіту. Встановлено, що активність води має менший вплив на термін зберігання варених сосисок у порівнянні з впливом олеорезинів. Для підвищення стійкості до зберігання у разі використання олеорезинів слід надавати перевагу олеорезину чорного перцю. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Пасічний, В. М.; Желуденко, Ю. В.; Задкова, С. П.