ВА832962
   Барна, М. Ю.
Лідерство в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства: теоретико-методичні та практичні аспекти !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Анотація: Досліджено теоретико-методичні засади лідерства та його впровадження в управління розвитком підприємств ресторанного господарства. Визначено теоретичні положення лідерського потенціалу підприємства. Узагальнено методичні основи аналізу та діагностики лідерства в управлінні персоналом. Проаналізовано соціально-економічні передумови лідерства в ресторанному бізнесі. Охарактеризовано стан і практику впровадження лідерства на підприємствах ресторанного господарства. Проведено оцінювання стану реалізації лідерського потенціалу в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства. Визначено напрями інституціалізації лідерства та розроблено положення стратегії розвитку лідерства на підприємствах ресторанного господарства. Запропоновано нові підходи до методики оцінювання лідерства в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Бабенко, О. М.

Видання зберігається у :