ВА650989
Бахмат, М. І.
Технологія вирощування, заготівлі, зберігання і переробки цукрових буряків [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Анотація: Розглянуто історію буряківництва, зокрема, розвитку культури цукрових буряків (ЦБ), виробництва з них цукру. Наведено грунтово-кліматичну характеристику зон бурякосіяння України. Висвітлено біологічні особливості ЦБ, наведено технологію вирощування. Розглянуто питання селекції та насінництва ЦБ, а також організації заготівлі та зберігання коренеплодів, їх переробки на цукрових заводах.
Рассмотрена история свекловодства, в частности, развития культур сахарной свеклы (СС), производства из них сахара. Приведена почвенно-климатическая характеристика зон посева свеклы на Украине. Освещены биологические особенности культуры СС, приведена технология выращивания. Рассмотрены вопросы селекции и семеноводства СС, а также организации заготовки и хранения корнеплодов, их переработки на сахарных заводах. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Ігнатьєв, М. О.; Вітвіцький, І. А.

Видання зберігається у :