В350015
Гігієна харчування з основами нутриціології [Text] : підруч. для студ. вищ. мед. навч. закл. У 2-х кн !ovixdm.pft: FILE NOT FOUND! .
Кн. 1 !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:


Анотація: Висвітлено гігієнічні та нутриціологічні основи раціонального харчування окремих груп населення, профілактики аліментарних та аліментарно зумовлених захворювань. Наведено гігієнічну та нутриціологічну характеристики харчових продуктів, визначено організаційно-правові основи їх експертизи.
Освещены гигиенические и нутрициологические основы рационального питания отдельных групп населения, профилактики алиментарных и алиментарно обусловленных заболеваний. Приведены гигиеническая и нутрициологическая характеристики пищевых продуктов, определены организационно-правовые основы их экспертизы. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Білко, Т. М.; Благодарова, О. В.; Бутильська, Н. О.; Ванханен, В. Д.; Василенко, А. О.; Велика, Н. В.; Водоп'янов, В. М.; Гаркавий, С. І.; Григоренко, А. А.; Григоров, Ю. Г.

Видання зберігається у :