РА443581
Басс, Оксана Олександрівна.
Удосконалення технології морозива із замінниками цукру [Text] !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND! !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Анотація: Увагу присвячено удосконаленню технології морозива шляхом застосування науково-обґрунтованих замінників цукру та їх композицій. Розкрито перспективність використання у технології морозива різних видів паток крохмальних і поліолів для забезпечення рекомендованого ступеню солодкості та фізико-хімічних показників сумішей морозива, стабілізації показників якості готових продуктів упродовж зберігання. Доведено технологічну ефективність використання функціонально-технологічних властивостей паток крохмальних, поліолів та їх композицій як замінників цукру у складі морозива різних видів. Встановлено, що патоки ГФС та ПК за співвідношення 30:70 ÷ 60:40, а також патоки ГФС з еритритолом за співвідношення 50:50 ÷ 10:90 як замінники цукру здатні забезпечити достатньо хороший технологічний ефект у виробництві морозива різних видів, а також покращити його органолептичні характеристики. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :