Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Гжицького [Text] !ovixdm.pft: FILE NOT FOUND! .
Т. 10, N 2(37), ч. 5 !Otitkn.pft: FILE NOT FOUND! !oizd.pft: FILE NOT FOUND! !ospec.pft: FILE NOT FOUND! !ovixd.pft: FILE NOT FOUND! !ofizxar_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oprim_H.pft: FILE NOT FOUND! !Oisbncnk_H.pft: FILE NOT FOUND!
Перевод заглавия: Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies named after S.Z. Gzhytsky !oant_H.pft: FILE NOT FOUND! !opri451_H.pft: FILE NOT FOUND! !Opris488_H.pft: FILE NOT FOUND!
Переклад назви: Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies named after S.Z. Gzhytsky

Рубрикатор НБУВ:

Географічні рубрики:


Анотація: Охарактеризовано еволюційний процес Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького з часу зародження (XV ст.) до сьогодення. На підставі узагальнення архівного матеріалу розглянуто етапи студенства Харківського ветеринарного інституту початку ХХ ст., проаналізовано особливості освіти, побуту на дозвілля студентів того часу. Висвітлено питання технологічного забезпечення виробництва, переробки продуктів тваринництва й їх зберігання. Проаналізовано вплив вакууму та модифікованого газового середовища на мікрофлору варених ковбас під час їх зберігання. Визначено мікробіологічні показники сировини, що використовується для виробництва варених ковбас, особливості мікроструктури ковбасних виробів з амарантовим борошном. Наведено характеристики м'ясних фаршів із використанням у процесі посолу молочної сироватки та сухого молока, технологічні та органолептичні характеристики фруктових видів масла за умов використання пентиновмісних наповнювачів.
Охарактеризован эволюционный процесс Львовского национального университета ветеринарной медицины и биотехнологий им. С.З.Гжицкого с периода его зарождения (XV ст.) до настоящего времени. На основе обобщения архивного материала рассмотрены этапы студенчества Харьковского ветеринарного института начала ХХ в., проанализированы особенности образования, быта студентов того времени. Освещены вопросы технологического обеспечения производства, переработки продуктов животноводства и их хранения. Проанализировано влияние вакуума и модифицированной газовой среды на микрофлору вареных колбас в период их хранения. Определены микробиологические показатели сырья, используемого для производства вареных колбас, особенности микроструктуры колбасных изделий с амарантовой мукой. Приведены характеристики мясных фаршей с использованием в процессе посола молочной сыворотки и сухого молока, технологические и органолептические характеристики фруктовых видов масла в условиях использования пентиносодержащих наполнителей. !oprip481_H.pft: FILE NOT FOUND!

Дод. точки доступу:
Кравців, Р. Й. (.)

Видання зберігається у :